• h

    The new kitchen occupies what was previously part of the family room. A high window lets in south light but creates privacy.

  • h

    Adding more volume, skylights, and tall windows totally changes the sense of space and spatially connects the two levels.

  • h

    The connection to the large back yard is increased by an order of magnitude.

  • h

    The new three way fireplace connects this space to the sitting room beyond. The orange wall conceals mechanical equipment and wiring.

  • h

    A wall that once had cabinets has been removed to create a large sitting room out of what was once an over-sized entry foyer.

  • h

    The space where most of the kitchen was is now an office with french doors that can close it off from the other living spaces. New, larger windows now face the mountain views.

 Before
Back Forth

Before

Open Up

This project was a complete interior redo. The new space opens up to bring in daylight and views to the large back yard. It removes a deck off the upper level hallway that was never used and creates a large interior volume in its place.

  • Date June 13, 2018
  • Tags Interiors