• h

    A dated exterior is converted into a contemporary one with more curb appeal.

  • h

    Simple changes to this space create a strong focal point to feature a family heirloom work of art.

  • h

     Rather than replace a whole room covered with clear cedar siding, the siding becomes a tapestry on the wall. The stair guardrail continues the effect of the horizontal lines.

  • h

    Adding clerestory windows at the dining area creates a taller, lighter space with views of nature, even from further back in the space.

  • h

    Another view of the dining area from the kitchen.

  • h

    This view looks back toward the kitchen, which remains pivots in location from the original.

  • h

    A two-tone kitchen with new appliances freshens up the feeling.

  • h

    The living area is opened up with bigger windows on all sides and with interior partitions removed.

  • h

    New windows are introduced into the master bathroom along with a glass shower and free-standing tub.

  • h

    A full height cabinet adjacent to the vanity and shower provides for storage of bath products and towels.

  • h

    Remodeling the back was essential in creating more usable outdoor living space and more interior daylight.

  • h

    The remodel creates a new front porch and an interior mudroom connection to the garage.

  • h

    The new stair picks up on existing horizontal lines in the wall and ceiling.

 Before
Back Forth

Before

Asian Remodel

A dated exterior is converted into a contemporary one with more curb appeal. Adding clerestory windows at the dining and kitchen areas creates a taller, lighter space with views of nature, even from further back in the space. Rather than replace a whole room covered with clear cedar siding, the siding becomes a tapestry on the wall to give it a modern feel. The stair guardrail continues the effect of the horizontal lines.

  • Date March 9, 2017
  • Tags Remodels