• The southwest side of the building holds an important and very visible corner in the downtown. Its articulation is reminiscent of early 20th Century warehouse buildings where it interfaces with historic adjacent buildings.

  • It has retail space on the ground floor and the upper levels bridge over a unique below-ground courtyard.

  • The bridging portion on Walnut Street has a more contemporary aesthetic, but uses materials that are sympathetic.

  • The courtyard on the north side of the building blends ?????

 Before
Back Forth

Before

Twitter Building Mixed Use

This 70,000-sf office building in downtown Boulder is the new home of Twitter. Arcadea is a 30% partner with Studio Architecture on this project, doing the heavy lifting on the competition-winning conceptual design for the commission.

  • Date April 9, 2017
  • Tags Commercial